Velkommen til Autostreit Hvidovre Bosch Car Service
Vi har også afdeling i Herlev - Besøg den her

bcs_logo
Maxus_logo_hjemmeside_ny1

26 10 81 81

Velkommen til Autostreit Hvidovre
Ring 26108181 eller book online her

 

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker!

Serviceeftersyn af alle bilmærker

Den 1. januar 2003 trådte EU-kommissionens nye regler vedrørende handel og servicering af biler i kraft.

De nye regler betyder, at man nu kan opretholde nyvognsgarantien, selv om man ikke får repareret bilen på et autoriseret mærkeværksted. Dette betyder en skærpet konkurrence og resulterer i en forbedret service for bilejerne – blandt andet i forbindelse med et serviceeftersyn.

Tidligere har bilejerne været forpligtet til servicering hos den autoriserede bilforhandler, hvis de ønskede at opretholde nyvognsgarantien. De nye regler fra EU lægger derimod op til en liberalisering af bilmarkedet og gør det nu muligt frit at vælge værksted – også inden for garantiperioden.

Direktør i Dansk Automobilforhandler Forening (DAF), Preben Kjær, udtaler: ”Det er nu slået fast både i EU og i Danmark, at de fabriksgarantier, der gives, skal gælde uanset hvem, der har repareret eller serviceret en bil – under forudsætning af, at servicearbejdet er udført efter fabrikkens anvisninger.”

25 års erfaring og godt fagligt håndværk

Hos Autostreit tilbyder vi serviceeftersyn af alle bilmærker og er klar til at tage imod alle kunder, som ønsker frihed til selv at vælge værksted. Vi har allerede mere end 25 års erfaring i at servicere alle bilmærker, og vi har det nyeste testudstyr - hos os går godt fagligt håndværk hånd i hånd med den nyeste teknologi.

Pris på lejebil i forbindelse med mekaniske reparationer

Skal du have foretaget en mekanisk reparation, men er der ikke tale om en decideret autoskade, tilbyder vi en lejebil fra kun 250 kr. (A-kategori) pr. dag inkl. 100 km, men ekskl. brændstof.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Hvis du ønsker en pris på et serviceeftersyn efter fabrikantens forskrifter, er du velkommen til at ringe til os på telefon 26108181 for at få udarbejdet et billigt tilbud. Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail steen@autostreit.dk