Velkommen til Autostreit Hvidovre Bosch Car Service
Vi har også afdeling i Herlev - Besøg den her

bcs_logo
Maxus_logo_hjemmeside_ny1

26 10 81 81

Velkommen til Autostreit Hvidovre
Ring 26108181 eller book online her

Aircondtion eftersyn

Aircondition-serviceeftersyn

Vi anbefaler, for optimal funktion, at du får foretaget service på dit airconditionsystem hvert andet år. Du vil tydeligt mærke, når det er ved at være tid, ved at kølingen bliver sval eller helt er aftaget.

​Husk, at det er vigtigt også at bruge aircondition om vinteren, da olien i kølemidlet er med til at smøre systemet og diverse pakninger, som sikrer, at systemet bliver ved med at være tæt.

Aircondition-service er ikke en del af det ordinære serviceeftersyn, men det er vigtigt at vedligeholde, hvis du ønsker et fuldt funktionsdygtigt A/C-anlæg. Dette er en service, der bestilles og foretages særskilt.

Vi foretager også reparation af aircondition.

Er det tid til at få serviceret airconditionsystemet i din bil, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted i Hvidovre.

Hvad koster aircondition-service?

712,50 kr. inkl. moms

* Ved brug af aircondition/klima udvikles der bakterier og mikroorganismer i anlægget. Disse kan forårsage luftvejsgener og øjenirritation. En løbende vedligeholdelse anbefales derfor for optimering af bilens indeklima. Ved rensning og desinficering fjernes ubehagelig lugt ved hjælp af ultralydsceller. Renseprocessen når ind i bilens ventilationskanaler, rundt i hele kabinen samt ind i sædernes betræk.

​Kontakt os og hør mere eller bestil tid

Kunne du tænke dig at høre mere om vores aircondition-service, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid, kan vi kontaktes på telefon 26 10 81 81 eller e-mail steen@autostreit.dk