Velkommen til Autostreit Hvidovre Bosch Car Service
Vi har også afdeling i Herlev - Besøg den her

bcs_logo
Maxus_logo_hjemmeside_ny1

26 10 81 81

Velkommen til Autostreit Hvidovre
Ring 26108181 eller book online her

 

Dæk og fælge

Dækskifte hos Autostreit Hvidovre

Har du en bil, ved du formentlig allerede, hvor vigtigt det er at have de rette dæk på bilen hele året rundt. Hos Autostreit Hvidovre skifter vi gerne dine dæk, så de passer til årstiden.

Dækopbevaring i Hvidovre

Efter dækskifte tilbyder vi at  opbevare af dine dæk på vores dækhotel, ligesom vi også tilbyder salg, montering og afbalancering af både dæk og fælge.

Derudover foretager vi også sporing / 4-hjulsudmåling samt lapning af dæk til en billig pris.

Vi tilbyder både salg og montering af helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk, så du er godt kørende hele året rundt. Har du brug for hjælp til at få tjekket dine dæk og fælge, er du altid velkommen til at komme ind forbi vores værksted, så vi sammen kan tjekke, om dine hjul kan gå en ny sæson trygt i møde.​

Hvad koster det at skifte dæk på fælge?

Vi tilbyder en attraktiv pris på hjulskift på kun 499 kr. inkl. moms – det behøver nemlig ikke at koste en formue at få skiftet sine dæk på bilen. Skal du have lappet dine dæk, eller ønsker du at få dem opbevaret på vores dækhotel, kan du med fordel se mere til vores priser her.

Kontakt os og bestil tid, eller hør mere om vores dæk og fælge

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere omkring vores sortiment af dæk og fælge, så hører vi gerne fra dig, og det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille en tid til hjulskift. Du kan med fordel ringe til os på telefon 26108181, men du kan også skrive til vores e-mail steen@autostreit.dk.​