Velkommen til Autostreit Hvidovre
Vi har også afdeling i Herlev - Besøg den her

Maxus_logo_hjemmeside_ny1

26 10 81 81

Velkommen til Autostreit Hvidovre
Ring 26108181 eller book online her

 

GRATIS Lånebil i forbindelse med skadearbejde

Gratis lånebil i forbindelse med en autoskade

Har du fået en autoskade, har du mulighed for at få en gratis lånebil, når du lader vores værksted stå for reparationen.

​Undgå at skulle undvære bilen ved skade med en gratis lånebil

En gratis lånebil er uundværlig, når din bil skal repareres, så du blandt andet har mulighed for at komme til og fra vores værksted i Hvidovre.

Vær opmærksom på, at vi kun tilbyder en gratis lånebil, når det drejer sig om en autoskade og/eller forsikringsskade. Bilen udleveres med fyldt brændstoftank og skal være fyldt op igen ved tilbagelevering.

I forbindelse med forsikringsskader samarbejder vi med alle forsikringsselskaber.

Pris på lejebil i forbindelse med mekaniske reparationer

Skal du have foretaget en mekanisk reparation, men er der ikke tale om en decideret autoskade, tilbyder vi en lejebil fra kun 250 kr. (A-kategori) pr. dag inkl. 100 km, men ekskl. brændstof.

Kontakt os og bestil tid til reparation af autoskade hos os

Har din bil fået en skade, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en gratis lånebil under reparationsperioden samt for at bestille en tid til selve reparationen. Du kan med fordel ringe til os på telefon  26 10 81 81, men foretrækker du skriftlig kommunikation, kan du også kontakte os ved at skrive til vores e-mail steen@autostreit.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side.